Soho Caffe Restaurant se može pohvaliti dugačkom listom pića, pre svega vina vrhunskog kvaliteta i porijekla koje garantuje zadovoljstvo pravim hedonistima i našim gostima prefinjenog ukusa.
Soho Caffe Restaurant

Dobrodošli

Ugodnom atmosferom i mirnoćom svog ambijenta, lepezom biranih jela, diskretnom i ekskluzivnom uslugom, nastojimo udovoljiti i ugostiti Vas u svakoj prilici, banketima, poslovnim susretima, obiteljskim svečanostima, te ostalim događajima koje želite zapamtiti i podijeliti s Vama dragim osobama.

2009

Soho Caffee

Soho Caffee je otvoren 2009. godine, i odmah je zapažen od strane naših gostiju kao mjesto za udobnu i opuštenu priču uz sigurno najbolju kafu, piće ili vino.
2015

Soho Caffe Restaurant

Soho nastavlja da raste i u 2015. godini otvaramo jednu od najsavremenijih i najopremljenijih kuhinja odakle vam stižu birana internacionalna jela.
2018

Nastavljamo tradiciju

Želje naših gostiju su nam prioritet i zato Soho kreće sa izradom torti najboljeg kvaliteta koje možete probati kod nas ili ponijeti na neku proslavu.
restoran soho istočno sarajevo
restoran soho istočno sarajevo
restoran soho istočno sarajevo
Šta kažu o nama na mreži naši gosti

Knjiga utisaka

Bogat jelovnik

Restoran Soho, mjesto proverenih vrednosti kulinarskog umeća iz riznica jela iz svjetskih kuhinja. Kod nas ćete otkriti novu dimenziju uživanja u hrani i piću, i na taj način stvaramo osećaj posebnosti za svakog našeg gosta.

Svježe namirnice

Naše obroke tako posebnim i neodoljivim čine svježe namirnice, koje nabavljajmo na dnevnom nivou sa sarajevskih pijaca ili od domaćih dobavljača. Kvalitet, svježina i pravi bogati ukus su ono što Soho nikada neće promeniti.

Ukusni obroci

Odlična Soho kuhinja vam nudi razne ukusne internacionalne specijalitete uz nezaobilazni veliki izbor vina kao i preporuke našeg šefa kuhinje. Sa ponosom ćemo reći, ko je jednom probao složiće se da su naši obroci neodoljivi i ukusni.

Profesionalno osoblje

Usluga koju vam pružamo u restoranu Soho ne može biti drugačija do perfektna, ljubazna i profesionalna uz naše osoblje koje je tu da vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način.

Fantastični kolači i torte

Kolači i torte Soho Caffe Restaurant -a poznati su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i nove jedinstvene recepte za popularne vrste torti i kolača.

Najbolja kafa

Ispijanje kafe u Soho-u uvek okrepljujuće deluje i daje našim gostima onu posebnu, dodatnu energiju da ostvare svoje dnevne obaveze. Julius Meinl kafa najboljeg kvaliteta u Soho Lounge Bar-u.

Close